Pentru ca avem pasiuni si pentru ca ne place sa comunicam. Pentru ca vrem sa fim deschisi si pentru ca vrem sa va cunoastem.

Noul site SeniorERP

De curand am lansat noul site www.SeniorERP.ro pentru Senior Software, companie specializata  in dezvoltarea si implementarea de aplicatii informatice pentru managementul afacerilor. SeniorERP este un sistem ERP dedicat companiilor din zona de distributie si servicii iar lansarea noului site vine odata cu aniversarea de 6 ani de activitate a companiei. Site-ul este atat unul de prezentare a produsului SeniorERP si a modulelor sale, cat si unul informational, oferind vizitatorilor resurse ERP, studii de caz si interviuri privind implementarile de succes.

Sistem ERP online de ultima generatie - Import , Distributie, Logistica - ERP .NET, ERP SOASeniorERP - Sistem ERP online de ultima generatie - Import , Distributie, Logistica - ERP .NET, ERP SOA

Share/Save

Primavara in haine noi

Zilele trecute, la inceput de saptamana si anotimp, am terminat o noua faza in  dezvoltarea site-ului Kids-Shop.ro, versiune ce aduce pe langa un design nou, functionalitati extinse de administrare si, in primul rand, un magazin online mult mai complex. Alaturi de noi inca din 2007 de cand dateaza prima versiune, Kids-Shop se numara printre cele mai dinamice prezente in domeniul site-urilor de informatii si cumparaturi adresate parintilor. Live aici.

Noul Kids-shop.ro - informatii si cumparaturi adresate parintilor

Noul Kids-shop.ro

Share/Save

Noul site Netboot

Dragii nostri,

Nu este nici un secret. O schimbare in bine este oricand un pas inainte. Aduce un suflu nou si o viziune proaspata, deschide drumuri spre noi oportunitati. Noul site  www.netboot.ro aduce o interfata actualizata, tehnologii noi de programare si o abordare creativa inspirata de nevoile clientilor.

Pentru ca pretuim schimbarea, noi, echipa Netboot, am folosit de experienta castigata in urma proiectelor de succes de pana acum pentru a lansa un nou site de prezentare.

Va invitam sa vizitati noul site www.netboot.ro. Parerea voastra este importanta pentru noi si am aprecia sa aflam impresiile fata de noul site.

Va asteptam oricand, cu un rand sau doua, la adresa office@netboot.ro, sau aici, pe blog.

 

Noul site Netboot - Creative Interactive Development

Noul site Netboot - Creative Interactive Development

Share/Save